Feliz Año con luna azul - Feliç Any amb lluna blava

Sin respuestas
Anónimo
Feliz Año con luna azul - Feliç Any amb lluna blava
Lluna Blava se’n diu al fenomen que es donin dues llunes plenes en el mateix mes. Aquest fet ocorre aproximadament cada dos anys i mig, però la seva aparició en Cap d'any és molt més rara. L'última vegada que va succeir va ser l’any 1990 i no es tornarà a repetir fins al 2028
Durant una lluna blava es diu que la força energètica és tres vegades mes gran que en una lluna plena normal. En algunes cultures aquesta segona lluna plena era considerada sagrada, un moment en el qual la capacitat de comunicar-se amb els déus i deesses era molt poderosa. Es considerava un temps molt espiritual, temps sobretot per a l'oració i la meditació.
Aquest fenomen astronòmic brillarà en el cel d'aquesta nit, marcant la fi de la primera dècada del Segle XXI.
Feliç Nit !!
-------------
Luna Azul se llama al fenómeno de que se den dos lunas llenas en el mismo mes. Este hecho ocurre aproximadamente cada dos años y medio, pero su aparición en Fin de Año es mucho más rara. La última vez que sucedió fue en 1990 y no se volverá a repetir hasta 2028.
Durante una luna azul se dice que la fuerza energética es tres veces mayor que en una luna llena normal. En algunas culturas esta segunda luna llena era considerada sagrada, un momento en el que la capacidad de comunicarse con los dioses y diosas era muy poderosa. Se consideraba un tiempo muy espiritual, tiempo sobre todo para la oración y la meditación.
Este fenómeno astronómico brillará en el cielo de esta noche, marcando el fin de la primera década del Siglo XXI.
Feliz Noche !!
LunaAzul.jpg
AdjuntoTamaño
LunaAzul.jpg18.41 KB